• Bij besteding van €35,- kleurige slinger S, bij €45,- een snack schaaltje!
  • Gratis verzending vanaf €75,-!
  • Leuke verrassingspakketten en abonnementen!
  • Mooie handgemaakte producten!
  • Veel natuurlijke huisdierproducten!

Levertijd en verzenden


Levertijd van producten

Alle producten die op voorraad zijn kunnen direct verzonden worden. Bestellingen vanuit de voorraad zullen altijd binnen een week verzonden worden, tenzij anders vermeld.

Wanneer u hangmatten op bestelling laat maken is de levertijd langer. Dit is omdat ik deze producten pas kan maken nadat u ze heeft bestelt, dit duurt helaas wat langer. Houd rekening met een levertijd van meerdere weken, dit kan zelfs oplopen tot langer dan 1 maand.

Op de website en onze social media platformen worden updates geplaatst over onze huidige levertijd van bestellingen op maat.

Als uw bestelling onverhoopt langer duurt zullen wij contact met u opnemen.

 

Verzenden

Verzending van een bestelling met enkel producten vanuit de voorraad (geen custom- made producten dus) wordt binnen 7 werkdagen na bestellen verzonden. Wij streven ernaar om altijd zo snel mogelijk de bestelling te verzenden.

Wij verzenden enkel via PostNL. Uiteraard hopen wij dat PostNL netjes met de pakketten omgaat en u het volledig, heel en snel mag ontvangen. Wanneer dit niet zo is, horen wij dit graag en zullen wij met u naar een oplossing kijken.

Wij rekenen de volgende verzendtarieven;

Brievenbuspakketje binnen NL €5,-

Pakket naar thuisadres binnen NL €7,50

U betaalt standaard €7,50. Wanneer uw pakketje toch als brievenbuspakketje kan worden verzonden zal het verschil in prijs gecompenseerd worden.

Uw bestelling wordt geleverd in een kartonnen doos. Bij pakketten hergebruiken wij dozen, er kan dus een andere bedrijfsnaam op de doos staan (zoals Hema of bol.com bijvoorbeeld)